Välj en sida

Hud

Ansikte

Ansiktsbehandling – djuprengörande
649 kr
Djuprengörande behandling. Rengöring, varma handdukar, AHA/PHA-peeling, portömning, högfrekvens (vid behov), djuprengörande mask och vårdande kräm.

Ansiktsbehandling – grund
649 kr
Skön ansiktsbehandling för alla hudtyper. Rengöring, AHA/PHA-peeling och mask anpassad till din hudtyp. Kom ner i varv med varma handdukar och avkopplande skalp- ansikts- och dekolletagemassage. Avslutas med vårdande kräm.

Ansiktsbehandling – guld
725 kr
Skön ansiktsbehandling för alla hudtyper. Rengöring, AHA/PHA-peeling och med den unika GULDmasken, som minimerar fina linjer och rynkor, ger jämnare hudton och en intensiv återfuktning av huden. Ger underbar lyster!. Kom ner i varv med varma handdukar och avkopplande skalp- ansikts- och dekolletagemassage. Avslutas med vårdande kräm.

Ansiktsbehandling – kur
549 kr
Passar alla hudtyper. Förebygger och behandlar matt och livlös hud, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, förstorade porer och oren hud. Rek. ca 6 behandlingar med 1 – 2 veckors intervall. Snabbt och långverkande resultat. Rengöring, toner, AHA/PHA-peeling, mask anpassad till din hudtyp, serum, ögonkräm, vårdande kräm och foundation (valfritt).

Ansiktsbehandling – lyx
1225 kr
Lyxa till det med denna underbara ansiktsbehandling som innehåller allt din hud önskar sig! Rengöring, varma handdukar, hudanalys, AHA/PHA-peeling i kombination med booster, portömning (vid behov), brynplock, skalp- ansikts- och dekolletagemassage, special-masken, ögonmask, handbehandling med peeling & handmassage. Behandlingen är balsam för såväl hud som själ!

Ansiktsbehandling – minikur
475 kr
Passar alla hudtyper. Förebygger och behandlar matt och livlös hud, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, förstorade porer och oren hud. Rek. ca 6 behandlingar med 1-2 veckors intervall. Snabbt och långverkande resultat. Rengöring, AHA/PHA-peeling, serum, vårdande kräm och foundation (valfritt).

 

Ansikte

Ansiktsbehandling – Skintensive Retinol Repair (Radiance)
1295 kr ‧ 30 min
En helt unik, högeffektiv peeling med Retinol från Exuviance som är idealisk för att minimera ålderstecken såsom linjer och rynkor, ojämn pigmentering, men också för att förbättra hudstrukturen, ge förnyad lyster samt minimera akne och fet hy. Huden kan kännas något känslig några dagar efter och det är viktigt med rätt hudvård veckan efter. Efter 2-3 dagar uppstår ofta en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd. Rek. som kur på 3 beh. med 4-6 veckor emellan behandlingarna. Rekommenderas inte om du är gravid, ammar eller använder receptbelagda retinoider.

Ansiktsbehandling Icepeel
1195  30 min
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Ansiktsbehandling – PRX-T33
1995  40 min
PRX-T33 är en nålfri biorevitalisering-behandling. Efter 10 års klinisk forskning skapade Dr. Rossana Castellana en produkt olik andra på marknaden. Unik formula som är ett skyddad patent och namnet är PRX-T. Genombrottet med forskning av PRX-T består utav kombinationen Triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid, i ett precist PH-värde. Dessa två substanser ger huden egenskaper som tidigare aldrig varit möjligt och det bästa helt utan att ge ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter. Behandlingen passar alla hudtyper och är säker att utföras under hela året, då PRX-T inte ger någon ljuskänslighet.

Diatermi
500 kr  20 min
Fibrom eller skintag. OBS! Ej hårborttagning.

Tillval till ansiktsbehandling:

Booster
50 kr
Antioxidant eller clarifying, beroende på hudtyp. Förstärker AHA-peelingens effekt.

Portömning
100 kr

Ögonmask
75 kr   10 min
Intensive Eye Treatment Masque ger maximal långtidsverkande fukt till den känsliga huden kring ögonen, där de första fina linjerna och rynkorna visar sig. Padsen är indränkta i 10% Laktobionisk syra (PHA) i kombination med vitaminerna A, C och E. PHA återfuktar på djupet och stimulerar cellförnyelsen, verkar spänstgivande samt reducerar märkbart fina linjer. Gurkextrakt verkar avsvällande och återfuktande. Omedelbar uppiggande effekt på trötta ögon. Passar alla hudtyper. Parfymfri, parabenfri och allergitestad

 

Klipp dig hos Marie Ekvall

Fransar & bryn

Brynfärg och brynformning 290 kr  20 min
Brynplock 190 kr  10 min
Brynvaxning 190 kr  10 min
Enbart fransfärg 300 kr  20 min
Fransfärg och brynformning 350 kr  30 min
Frans- och brynfärg + brynformning 390 kr  30 min
Frans- och brynfärg utan brynformning 345 kr  30 min

Lash Lift
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

OBS! – Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).

Lash Lift & fransfärg 650 kr  60 min 
Lash Lift & fransfärg, brynfärg, brynplock/vax 800 kr   60 min
Lash Lift & fransfärg, brynfärg, brynplock/vax och keratin 850 kr  70 min

Mer om Lash Lift

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

ATT TÄNKA PÅ EFTER…
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Pedikyr

Mjuka Fötter
575 kr  50 min
– Fotbad
– Förhårdnader filas
– Naglarna klipps/filas och görs fina
– Underbar fotmassage

Behandlingen avslutas med Exuviance underbara Heel Repair. Dessutom bjuds du på en god kopp the. 

Tillval vid fotbehandling
Målade naglar
75 kr 

IPL

IPL hudföryngring
1800 kr  60 min
Du får en fräschare hud med ny lyster, mindre porer, reducerat antal kärl och pigmentförändringar.

IPL kärl
1600 kr ‧ 40 min
Behandling av kärlförändringar med IPL (Intensivpulsat Ljus). Kan användas vid:
– Teleangiektasier – ytliga röda blodkärl, synliga under hudens yta
– Rosacea – inflammatorisk hudsjukdom i ansiktet
– Vissa röda födelsemärken
– Spindelkärl – små, synliga blodkärl som uppträder precis under huden
– Röd näsa och näsvingar
– Kärl på halsen, på bröstet

IPL

Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen! 

IPL konsultation hårborttagning 100 kr ‧ 10 min
IPL konsultation kärl/pigment/hudföryngring  100 kr ‧ 10 min

IPL hårborttagning
1600 kr  40 min
Hårborttagning med IPL är en effektiv behandling mot oönskad och genererande hårväxt som ger färre och tunnare hår samt långsammare återväxt. Boka en konsultation inför första behandlingen. Kom gärna till oss när din hud är så vit som möjligt, för bästa resultat. Inför din första behandling är det viktigt att du inte är nyrakad eller vaxad. Själva behandlingen sker genom att vi ’pulsar’ ut ett ljus som tränger ner i hårsäcken och omvandlas till värme. Värmen förstör sedan hårsäckarna permanent om strået befinner sig i rätt fas. Det är viktigt att veta att eftersom hårstrån på ett område alltid växer i olika faser behövs flera behandlingar för en signifikant effekt. Priset är per behandling.

IPL hårborttagning armhåla 1400 kr  30 min
IPL hårborttagning bikinilinje 1500 kr ‧ 30 min
IPL hårborttagning magsträng 975 kr ‧ 20 min
IPL hårborttagning överläpp 800 kr ‧ 20 min
IPL hårborttagning överläpp och haka 1200 kr ‧ 30 min

Kosmetisk tatuering

Ögonbryn 3600 kr  70 min
Extra återbesök inom 3 mån
600 kr  60 min
Konsultation
kostnadsfri  10 min
Påfyllning inom 1 år
1600 kr  60 min
Påfyllning inom 2 år
2600 kr  60 min
Återbesök inom 3 mån
kostnadsfri  60 min
Eyeliner
3600 kr  90 min

Make up

ART DECO make-up är av högsta kvalité. Allergitestat (ej på djur), mycket prisvärd och massor av vackra färger att välja på.

Make up fest 590 kr  50 min
Make up – tips
490 kr  40 min

Massage

Massage – hot stone
En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Effekten av massagen förstärks genom att terapeuten håller flata, äggformade stenar i händerna. Ökar blod- och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk, ledinflammation och ger energi. En mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite “hårdhänt”. Endast för kvinnor.
495 kr ‧ 30 min
695 kr ‧ 50 min
Rygg 395 kr ‧ 20 min

Gravidmassage
En graviditet är i sig ett mirakel och kan vara underbar men kan också vara jobbig för kroppen. Behovet av avspänning ökar och över 80% av alla som väntar barn får vid något tillfälle ont i ryggen under graviditeten. Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben den främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Massage ger också ett ökat välbefinnande, avkoppling och en ökning av musklernas flexibilitet. Detta sammantaget kan hjälpa dig när du kommer fram till förlossningen. Självklart gäller det vanliga att om du är sjuk eller har feber skall all massage undvikas. Har man problem med blödningar eller andra graviditetsrelaterade problem ska man kontakta läkare. För övrigt rekommenderas att man undviker massage under de första tretton veckorna av graviditeten, detta som en ren säkerhetsåtgärd, då dessa veckor är de mest känsliga.
695 kr ‧ 50 min
495 kr ‧ 30 min

Micro Needling

MicroNeedling skapar en serie exakta, kontrollerade epidermala och dermala mikro-skador och därigenom stimuleras kroppens egen sårläkningsmekanism som bl a ökar produktionen av nytt kollagen och elastin.
– Acneärr
– Fina rynkor
– Hudbristningar
– Stora porer
– Slapp hud
– Ojämn hudfärg
– Kirurgiska eller traumatiska ärr

Ansikte 1600 kr ‧ 40 min
Ansikte och hals 2000 kr ‧ 60 min
Ansikte, hals och decolletage 2500 kr ‧ 70 min
 

Piercing

Näsa – piercing
399 kr  10 min
Priset inkluderar nässmycke och rengöringsservetter.

Öronhåltagning
Att ta hål i öronen är något man gör för att bli vacker, men det är också ett medicinskt ingrepp. Vi är fast beslutna att göra allt vi kan för att du ska känna dig trygg och säker när du tar hål i öronen. Emla-salva som finns receptfritt på Apoteket rekommenderas om man smärtkänslig. Sätt rikligt på fram- och baksidan av öronsnibben 1 timme innan du kommer. I priset ingår läke-örhänge och rengöringsservetter.
1 hål 249 kr  10 min
2 hål 399 kr  10 min

Vaxning

Kom gärna i löst sittande kläder när du ska vaxa kroppen. Vänta ett par dagar med solning, och en dag med att smörja in dig eller duscha.

Armar 425 kr  40 min
Armhålor 
295 kr  20 min
Armhålor – återbesök inom 6 v 195 kr  10 min
Bikini 
295 kr  20 min
Bikini extra 395 kr  30 min
Haka 
160 kr  10 min
Halva ben 425 kr  30 min
Halva ben + bikini 
625 kr  50 min
Hela ben 675 kr  60 min
Hela ben + bikini 
775 kr  70 min
Ryggen 595 kr  40 min
Överläpp 
160 kr  10 min
Ögonbryn 190 kr  10 min